Дошила давно. Показываю только сейчас .... была слишком расстроена неприятной историей, с пошивом сорочки в ателье(( ну ничего - это урок мне на будущее ))
О, Боже! Я в сейчас умру от такой красоты ))))) Прелесть!!! Жду не дождусь, когда закончу свою работу и начну вышивать мужу вышиванку, он уже в предвкушении ))) Можно немножко к Вам попрестаю с вопросами? ))
Мій чоловік також заговорив, що хоче собі вишиванку. Тому я приглядаюсь до фасонів і схем вишивок. Ваша вишиванка дуже гарна, робота надзвичайно акуратна. Молодець!
пані Олю, візерунок чудовий))) вишиванка буде на диво красива))) побільше Вам вільного часу та здоров"ячка)))
Ой,какая классная! Оля,ты-молодец!
Вышивка хорошааа, просто великолепно! Умничка!
Спасибі, дівчатка :) Работа продвигается :)
Дошила давно. Показываю только сейчас .... была слишком расстроена неприятной историей, с пошивом сорочки в ателье(( ну ничего - это урок мне на будущее ))
О, Боже! Я в сейчас умру от такой красоты ))))) Прелесть!!! Жду не дождусь, когда закончу свою работу и начну вышивать мужу вышиванку, он уже в предвкушении ))) Можно немножко к Вам попрестаю с вопросами? ))
Оля, я просто в захваті від вашої роботи!!!Дивлячись на ваше чудо,я вирішила теж вишити сорочку чоловіку і сину.Ви майстриня від Бога!!!
Мій чоловік також заговорив, що хоче собі вишиванку. Тому я приглядаюсь до фасонів і схем вишивок. Ваша вишиванка дуже гарна, робота надзвичайно акуратна. Молодець!
Дуже дякую, вам, дівчатонька, за такі добрі слова! ) Це перша моя вишиванка. Зараз працюю над сорочкою для старшої доці ) Ось, що виходить
І ще... )