сьогодні була на ринку і бачила точно таку саму сорочку як моя, тільки малюнок трохи більший і рябить чучуть, інша тканина і машинна вишивка хрестиком. ціна -1500 грн. я вважаю що це дуже дорого, скільки ж тоді моя може коштувати?...
Потрясающая работа. Очень аккуратно. Как я поняла по фотографии - сам крестик очень мелкий получается. Наверное, в 1 см 7 или 10 клеточек? Олена, а нитки у вас шелковые? Или хлопковые? На шпульках блестят, словно шелк. И сразу же вопрос - если шелком вышиваете - не сложно? Нить не путается?
Дякую) в 1 см 8 хрестиків, нитки використовую ПНК ім.Кірова, нитки хлоркові. мені дуже подобаються, особливо співвідношення ціна якість. 1 моток (20м) коштує 4 грн.
дуже дякую!! мені від таких слів також піднімається настрій!!!)))
ще трішкі "продвинулася")
Робота пречудова!Маки,наче живі.З нетерпінням чекаю завершення.
сьогодні була на ринку і бачила точно таку саму сорочку як моя, тільки малюнок трохи більший і рябить чучуть, інша тканина і машинна вишивка хрестиком. ціна -1500 грн. я вважаю що це дуже дорого, скільки ж тоді моя може коштувати?...
справа йде до завершення!
здорово получается!
Потрясающая работа. Очень аккуратно.
Как я поняла по фотографии - сам крестик очень мелкий получается. Наверное, в 1 см 7 или 10 клеточек?
Олена, а нитки у вас шелковые? Или хлопковые?
На шпульках блестят, словно шелк.
И сразу же вопрос - если шелком вышиваете - не сложно? Нить не путается?
Дякую) в 1 см 8 хрестиків, нитки використовую ПНК ім.Кірова, нитки хлоркові. мені дуже подобаються, особливо співвідношення ціна якість. 1 моток (20м) коштує 4 грн.
закінчила вишивати. скоро пошиють і буде готово))
і виворотня сторона